Anime Is Life
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Anime Is Life

4 Anime Fans

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Tampenii Facute La Scoala, :))

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
vreau_jack_daniel's
Junior Anime Fan
Junior Anime Fan
vreau_jack_daniel's

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 115
Localizare : animal\'s land =P
Data de inscriere : 26/07/2008

Tampenii Facute La Scoala, :)) Empty
MesajSubiect: Tampenii Facute La Scoala, :))   Tampenii Facute La Scoala, :)) Icon_minitimeDum Iul 27, 2008 1:22 am

deci:
-cel mai grav e k am spart un calorifer... si sa inundat putin coridorul :smile: putin mai mult, dar nu conteaza Tampenii Facute La Scoala, :)) 234507
-mam imbatat la cercu de fizica cu lichior de ciocolata cu animalu meu tembeliod (oana XD)
-am mers pe centru cu animalu' cu doze de 500 ml de bere in mana spunand "NOROC" c fiecarui trecator pana ne`o vz profu de sport si ne`o tot zis vreo luna k ne`o fk poza si k ne suna parintii sa le arate poza pana o recunoscut k nu ne`o facut n poza si k zicea asa de prost ce ii >_<
-odata le aratam lichioru nostru de ciocolata unor colegi si apare dira din spate : Ce faceti fetelor ? Eu cu animal'u mai unpic si inghetam la care animal'u : Buna,ziua ce faceti dna diriginta ? Noroc k nu s`o prins k am avut refleze rapide in ascunderea sticlei in plasa XD
-sa nu ne asculte profu de muzica,am pus la cale planul perfect eu cu o colega
In pauza de dinaintea orei de muz am mers pana la mn acasa sa imi iau chitara sa o duc la prof sa o acordeze.Bineinteles k feu stiam so acordez da noah,asta era singura idee
Asa k neam dus la prof knd o intrat in clasa si iam zis sa imi acordeze chitara.Animalu ii explica cu se acordeaza cu diapazonul digital timp de o ora intreaga Si noi doua il tot intrebam toate prostiile legate de chitara si lam prins pe prof la punctu slab si lam tinut toata ora si nu neo ascultat Tampenii Facute La Scoala, :)) 265829
-la mate ne exlica profa teorema lui Thales si noi incepem sa o intrebam despre thales,dak mai traieste si prostii de -astea si zice profa k ii mort de mult si o fata zice :''Dumnezeu sal odihneasca in pace,pe robul lui Dumnezeu,Thales!!!!!In numele tatalui,al fiului si akl sfantului duh,aminnn!!!! noi ne spargeam de ras la slubja de inmormantare p kre o facea fata asta si profa radea si ea,ce sa faca
-lam intrebat p profu de geografie dak' mai ii virgin , mda da nu mio rasp , so fi intimidat Tampenii Facute La Scoala, :)) 909726

Ultima editare efectuata de catre vreau_jack_daniel's in Dum Sept 07, 2008 6:30 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.nu-am-site.net
sakura_the_original
Junior Anime Fan
Junior Anime Fan
sakura_the_original

Numarul mesajelor : 48
Varsta : 27
Localizare : Constanta, Konoha
Data de inscriere : 31/07/2008

Tampenii Facute La Scoala, :)) Empty
MesajSubiect: Re: Tampenii Facute La Scoala, :))   Tampenii Facute La Scoala, :)) Icon_minitimeVin Aug 01, 2008 10:45 am

deci ..... din cls. 1-4:
- ne bateam q cornurile shi un copil in kre trebuia s dau era in fatza geamului ...... geamul era deschis shi l'am arunkt shi cornu a kzut jos in kpul unui prof Laughing)))
- stergeam tabla shi pe scarile d la tabla mai jos era galeata in kre udam buretele .... shi am kzut direct in ea Tampenii Facute La Scoala, :)) 652428
- s sunase clopotu' shi trebuia s plecam .... findk erau multi deaia d clase mari ne impingeam ...... shi din gresheala un coleg kre ma plecea ... l'am impins unu' shi m'a pupat p obraz ..... iaaaaaax Tampenii Facute La Scoala, :)) 218747
- intr'o pauza .... ma bateam q ala kre ma placea .... era mai jeleu ashea Laughing ..... shi i'am dat un picior la ...
- intr'o ora in kre jucam jocul mut am cerut la baie Tampenii Facute La Scoala, :)) 10457 ..... iar usha era deschisa ... shi a cerut shi ala kre ma placea ,la baie ... shi .. a intrat la fete shi m'a vzt p WC shi o fugit ... shi knd s'o terminat ora ..... i'am dat vreo 2 pumnatzi in mekla Tampenii Facute La Scoala, :)) 844398

deci aqm din a 5 a:
- ptr k my bff m'o fkt fufa porcescu ..... am fkto banana bleaga .... georgiana -> banana, neagu -> bleagu Tampenii Facute La Scoala, :)) 864304 Laughing
- l'am fkt p unu d a 9 a, bou shi ala a vrut s ma bata Tampenii Facute La Scoala, :)) 174587
- mi'am scris p mana EMO GIRL q roshu .... apoi tot q roshu am desenat nijte pete d sange shi un coleg m'o vzt shi i'o spus lu mama .... ashea cred Tampenii Facute La Scoala, :)) 838730
- l'am fkt p ala q kre eram [din clasa], cretin shi ala m'a batut d m'a luat dracii Laughing))) Tampenii Facute La Scoala, :)) 223429
Sus In jos
http://hinata-uchiha.hi5.com

Tampenii Facute La Scoala, :))
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Is Life :: Stuff :: Scoala-
Mergi direct la: