CrazyDia
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 30 Localizare : Somewhere in someone's arms (cine stie,stie) Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Hop!Step!Jump!CrazyDia is here^______^ Mier Aug 27, 2008 6:50 pm | |
| Ohayo Minna`san!!Watashi wa Diana desu,but my friends always call me Dia^^.So..sunt din Bucuresti si am 14 ani (peste 4 luni fac si eu 15 @___@),aterizata pe planeta Pamant pe data de 2 decembrie 1993 la 07:50 am.Despre mine pot spune ca sunt o fire deschisa la orice,sociabila si prietenoasa,dar in principal sunt traznita mai de felul meu,a da si foarte directa >^_^'.Imi place sa cunosc persoane noi,sa imi fac noi crazy friends,but the most important thing:sa bantuiesc forumurile *hahaha*.Now...I'm a very very big anime fan and manga too si pot spune *sau ma pot lauda...mouhh de cand ma laud eu O.O* ca le urmaresc oriunde si oricand [mda...sunt cam pretentioasa la anime`uri,dar fie...trec peste -_-'''].Hmmm...anime`uri preferate o.o,am o gramada,but singurele care mi`au atins sufletelu de crazy girl au fost Blood+,Death Note,Full Moon wo Sagashite,Kamikaze Kaitou Jeanne,D.N Angel,Naruto (care continua sa ma duca pe val si in prezent),iar in prezent sunt *ce sa aleg primu'...whoaaa firar* Naruto (se putea altfel),Special A,Shugo Chara,D.Gray Man (cum puteam sa`l uit TToTT *Kandaa <33*),Higurashi no Naku Koro ni (presimt ca o sa urmeze la fav si al 2lea sezon @___@) si cred ca cam atat ?_?.In ceea ce priveste mang,I can say that I'm very addicted to shoujo/romance <333,dar o mai dau si pe alte genuri din cand in cand.Preferate???Pai...primul loc il ocupa Vampire Knight (cu ea am facut primul pas in lumea manga`urilor),apoi Absolute Boyfriend,Kare First Love,Bloody Kiss,Juvenile Orion,Koori no Kiss de Toroketai,Romantic Beauty,Koi Suru Piano,Poisonous Flower,Shugo Chara,Nabari no Ou,D.Gray Man,Special A si altele ca incep sa ma intind si nu e bine @___@.Acum muzicuta,pai...m`am addictat la pop`rock --> mi se trage de la The Veronicas <333 *Lisaaa <33* [mda..mai nimeni nu le stie in Romania...da nu conteaza],apoi j`music ^___^ (tot ce tine de ea).So pentru mai multe informatii accesati centru de informare CrazyDia's Center aka eu ..a da..si inainte sa imi iau zboru spre tarile calde,listutele mele de anime si manga^^: ^*^CrazyDia's Anime List^*^^*^CrazyDia's Manga List^*^ | |
|
~Hina~
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 30 Localizare : At home, beating someone... Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Hop!Step!Jump!CrazyDia is here^______^ Mier Aug 27, 2008 7:17 pm | |
| Aoleu, Dia~chan, ar trebui sa faci un roman cu viata ta O_O Ai o prezentare mai mare decat camera mea Glad to see you here Have fun with meh | |
|
Blu3Angel Admin
Numarul mesajelor : 173 Varsta : 27 Data de inscriere : 18/07/2008
| Subiect: Re: Hop!Step!Jump!CrazyDia is here^______^ Mier Aug 27, 2008 9:46 pm | |
| Hy dia-chan ^^
Welcome to forum...Have fun...Happy posting and Make friends ^^
but no spam | |
|
Ichisada Idane
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 31 Data de inscriere : 16/08/2008
| Subiect: Re: Hop!Step!Jump!CrazyDia is here^______^ Mier Aug 27, 2008 9:47 pm | |
| DIAAAAAAAAAAA_CHAN.....sysuletul meu :X:X:X bine ai venit distractie placuta si forta TRIO SHOCK!!!!!!! ^_^ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hop!Step!Jump!CrazyDia is here^______^ | |
| |
|