deci:
-cel mai grav e k am spart un calorifer... si sa inundat putin coridorul :smile: putin mai mult, dar nu conteaza
-mam imbatat la cercu de fizica cu lichior de ciocolata cu animalu meu tembeliod (oana XD)
-am mers pe centru cu animalu' cu doze de 500 ml de bere in mana spunand "NOROC" c fiecarui trecator pana ne`o vz profu de sport si ne`o tot zis vreo luna k ne`o fk poza si k ne suna parintii sa le arate poza pana o recunoscut k nu ne`o facut n poza si k zicea asa de prost ce ii >_<
-odata le aratam lichioru nostru de ciocolata unor colegi si apare dira din spate : Ce faceti fetelor ? Eu cu animal'u mai unpic si inghetam la care animal'u : Buna,ziua ce faceti dna diriginta ? Noroc k nu s`o prins k am avut refleze rapide in ascunderea sticlei in plasa XD
-sa nu ne asculte profu de muzica,am pus la cale planul perfect eu cu o colega
In pauza de dinaintea orei de muz am mers pana la mn acasa sa imi iau chitara sa o duc la prof sa o acordeze.Bineinteles k feu stiam so acordez da noah,asta era singura idee
Asa k neam dus la prof knd o intrat in clasa si iam zis sa imi acordeze chitara.Animalu ii explica cu se acordeaza cu diapazonul digital timp de o ora intreaga Si noi doua il tot intrebam toate prostiile legate de chitara si lam prins pe prof la punctu slab si lam tinut toata ora si nu neo ascultat
-la mate ne exlica profa teorema lui Thales si noi incepem sa o intrebam despre thales,dak mai traieste si prostii de -astea si zice profa k ii mort de mult si o fata zice :''Dumnezeu sal odihneasca in pace,pe robul lui Dumnezeu,Thales!!!!!In numele tatalui,al fiului si akl sfantului duh,aminnn!!!! noi ne spargeam de ras la slubja de inmormantare p kre o facea fata asta si profa radea si ea,ce sa faca
-lam intrebat p profu de geografie dak' mai ii virgin , mda da nu mio rasp , so fi intimidat