Anime Is Life
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Anime Is Life

4 Anime Fans

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
vreau_jack_daniel's
Junior Anime Fan
Junior Anime Fan
vreau_jack_daniel's

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 115
Localizare : animal\'s land =P
Data de inscriere : 26/07/2008

Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra Empty
MesajSubiect: Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra   Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra Icon_minitimeDum Iul 27, 2008 1:30 am

profa de romana zike: "scoatetzy o coaie de hartie'' (va dati seama la ce sa gandea ea Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra 75740 )
Profa de chimie : ~in reactie intra,ies,se baga,se imping atomii Laughing
~ ma voi suntei chiar prosti?
~da iubi sa vezi cum o sa te arunc eo p geam ( un coleg ii zicea la profa iubi Laughing )
~de cand ma stiu nu am avut un elev p care as fi vrut sa il bat , tu esti primul
Sus In jos
http://www.nu-am-site.net
sakura_the_original
Junior Anime Fan
Junior Anime Fan
sakura_the_original

Numarul mesajelor : 48
Varsta : 27
Localizare : Constanta, Konoha
Data de inscriere : 31/07/2008

Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra Empty
MesajSubiect: Re: Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra   Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra Icon_minitimeVin Aug 01, 2008 10:13 am

deci d la noi din clasa ...
profa d romana: - bai, voi sunteti coborati din baobab arborele d paine [cred k ii era foame Laughing]
- aici nu suntem la menajerie, da dak trebe va dresez eo monkey
profu d mate: - voi bombanitzi k atunci knd s deschid kpacele d pepsi
un coleg: 71 cm shi profu d mate: cm esty uh, colegu: aaa da .... cm patrati ... da eo raman cm ?
la ora d religie ... profa: Sf.Andrei traia doar din ... shi un coleg: pizza shi bere Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra 299951
profa d inglish: - voi fetelor nu trebe s ajungeti parashute k monik columbeanu shi nicoleta luciu, iar voi baietzii nu trebe s ajungeti k dobitocu' ala d becali...
- la o clasa d a 9 a vine o fata la mn shi imi spune: " ati vazut c fitzoasa shi rasfatzata e fata aia? a adoptat un stil emo ..... cauza: parintii ei sunt prosti .... [ne povestea profa d inglish] shi zice ea in continuare: - deci din tot c am auzit fata aia umbla q multi baietzi shi ... (noi: - am intzeles) continuarea profei: - ati vazut shi voi p strada prostituatele ..... ishi scriu p frunte violeaza'ma, fetele .... voi nu trebe s va luatzi dupa ele, da dak va scobitzi in nas shi ascultati manele shi va comportati k nishte porci, ajungeti k becali, baietzii lol!
diriga: voi shi drogurile ....... acelash lucru .... sunteti la fel d periculoshi k shi ele ... mai ales irina ionescu [o colega] kre e obsedata d educatia s..........la
Sus In jos
http://hinata-uchiha.hi5.com

Perle De Profi, profii vostri sau din scoala voastra
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cei mai tari profi:X, 8->
» profi TAMPITI ! o.o
» Tampenii Facute La Scoala, :))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Is Life :: Stuff :: Scoala-